Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Leállás!

Most valameddig filler lesz, azután a hivatalos források szerint ideiglenesen leáll a Bleach sugárzása Japánban, tehát nem lesznek hetente megjelenő részek, míg eléggé el nem húz a manga az aniétől. Ez egy fél év körül lehet. Azután folytatják az eredeti eseményszállal, de más néven a Bleachet (mint Narutonak a "Shippuuden") ----------------------------- Sok röpke hír terjeng és nehéz eldönteni mi fake és mi nem. Hallottam olyanról , hogy a stúdió áprilisig dolgozik. ha ez igaz , akkor Június vége Július elejéig lehet Bleach filler. Nah de ez annyira labilis , hogy kár is róla beszélni. Szerintem Tilon nem Yoruichiről fog szólni*bár annak jobban örültem volna* , hanem Soi Fongról , amikor kapitány lett Yoruichiék "távozása" után. Mai rész számomra tragikus befejezést kapott. Ez a rész egyértelműen a borzalmas részek közé tartozik nálam. Olyan EPIC ismétlem EPIC lehetett volna , ha mangához hűen fejezik be az Arcot... :/ De ez van , ha Kubo készít valami Epicet akkor azt vágjuk ki , mert javulás mutatkozott a Bleach imigie-ben. :( Még nem voltam ennyire dühös Bleach miatt , de most ez képszakadást okoz nálam.


Szavazás
Üdvözlök mindenkit a Bleach rajongói klub oldalán!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Az oldal "fő" létre jöttének oka, hogy a Bleach rajongókkal együtt megalkossuk saját Facebook-os csoportunkat , és minél többen ismerjük meg egymást, minél több Bleach találkozók , és mi egyéb dolgok.

"A bosszúvágy megerősíti az ember lelkét, azonban ha makacsul ragaszkodunk hozzá, előfordulhat, hogy eltompít és gyengévé tesz."

Facebookon is elérhetitek a csoportot vagy alábbi email címen írhatok : bleach002@citromail.hu
avagy a kép alatti "üzenetküldés"


fACEBOOKOS ELÉRHETŐSÉG AZ ALÁBBI LINKEN : http://www.facebook.com/Bleach002#
Üzenetküldés
Bleach rajongói klub!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!